Steun ons en help Nederland vooruit

Robert Martens

Wethouder

59 jaar

woonachtig te Haelen

Toen ik in mijn werk en in mijn vrijwilligerswerk met de gemeentepolitiek in aanraking kwam merkte ik dat er veel achterkamertjes politiek was en de mening van inwoners er nauwelijks toe deed. D66 sprong er bij mij toen uit door de heldere standpunten, de goede manier van debatteren en de politieke vernieuwing die ze nastreefde. Daarom ben ik lid geworden van D66 want dit moet veranderen. Ik ben er trots op dat ik nu zelfs lijsttrekker van D66 Leudal ben.

Sinds het vertrek van Rens Raemakers naar de Tweede Kamer vervang ik hem in de commissie Fysiek bij de gemeente Leudal. Deze commissie bespreekt en adviseert over zaken op het gebied van vooral wonen, werken, verkeer en vervoer, en milieu.

Ik ben getrouwd met Petra en heb twee kinderen, Bas en Sonja. Ik ben geboren in Oostrum bij Venray. In 1992 ben in Haelen gaan wonen. Na mijn studie aan de HAEO in Eindhoven heb ik rechten gestudeerd aan de universiteit van Tilburg.

Na mijn studie heb ik als jurist gewerkt en leiding gegeven aan teams van juristen. Sinds 2011 ben ik eigenaar van BASO juridisch advies. Ik adviseer en procedeer ik vooral in arbeids- en letselzaken. Mijn kantoor heb ik in Roggel. Om mijn conditie op peil te houden fiets ik zoveel mogelijk en zwem ik in de zwembaden in Haelen en Heythuysen.

Ik ben voorzitter van LEU-K, de ondernemersvereniging voor alle bedrijven in de gemeente Leudal. Als voorzitter van de werkgroep Station Leudal heb ik mij 5 jaar ingezet om stations in Baexem en Haelen te krijgen. Ik ben voorzitter van het Dorpsradenoverleg gemeente Leudal en bestuurslid van de dorpsraad Haelen. Met deze laatste vrijwilligersfuncties moet ik stoppen als ik in de gemeenteraad kom.

 

Meer van Robert Martens