Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben Andre Kierkels en ben getrouwd met Tilly. Ik heb twee dochters, Rian en Yvon en ben trotse opa van drie kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn politiek, golfen en lezen. Ik ben de laatste 22 jaar ...

Ik ben Andre Kierkels en ben getrouwd met Tilly. Ik heb twee dochters, Rian en Yvon en ben trotse opa van drie kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn politiek, golfen en lezen.

Ik ben de laatste 22 jaar werkzaam geweest als afdelingsmanager/directeur Werk, Inkomen en Zorg en Publieke dienstverlening. Dit werk heb ik met zeer veel plezier en inzet gedaan. Nu geniet ik van mijn pensioen en ben vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Nederland als taalcoach en jobcoach, daarvoor heb ik als vrijwilliger ook bij Slachtofferhulp gewerkt.

Ik ben dankzij mijn werkervaring en mijn studie aan de Universiteit Maastricht (sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht) een professional op het Sociaal Domein (WMO, Participatie- en Jeugdwet)

Ik ben al vanaf 2010 raadslid in de gemeente Leudal voor een lokale partij en wil graag nog een periode de belangen van de burgers van Leudal behartigen en nu voor D66 omdat ik al vanaf de jaren tachtig, negentig het gedachtengoed van D66 onderschrijf: er zijn voor de zwakkere in de samenleving en voor goed onderwijs.

Meer van Andre Kierkels