Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 juli 2021

Jort Raemakers lijsttrekker D66 Leudal

D66 Leudal gaat de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in met een nieuwe lijsttrekker: Jort Raemakers. Jort is 24 jaar, woonachtig in Neer en werkzaam als klantrelatiemanager bij een communicatieplatform. De leden van D66 Leudal hebben Jort unaniem gekozen als nieuwe lijsttrekker. Jort was de afgelopen jaren afdelingsvoorzitter van D66 Leudal & Maasgouw. D66 Leudal kiest met deze jonge lijsttrekker voor nieuw leiderschap in de gemeenteraad van Leudal.

Jort Raemakers: ‘Ik bedank de leden voor het in mij gestelde vertrouwen. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn collega bestuursleden gebouwd aan een stabiele partij met veel actieve leden. Ik hoop dat we bij de komende verkiezingen hier de vruchten van mogen plukken’.

Robert Martens, huidig wethouder in Leudal en lijsttrekker voor D66 Leudal in 2018:

‘Ik ben blij met de nieuwe jonge leider van onze partij. De afgelopen jaren hebben Jort en ik veel met elkaar samengewerkt en daarom ben ik ervan overtuigd dat we met Jort op plek 1 een heel mooi resultaat gaan halen bij de gemeenteraadsverkiezingen’.

D66 Leudal is hard aan het werk met het verkiezingsprogramma. Zo werden er de afgelopen maanden digitale dorpsbezoeken in alle kernen van Leudal georganiseerd en vonden er gesprekken met diverse maatschappelijke organisaties plaats. In de komende periode kunnen leden zich beschikbaar stellen voor een plek op de kandidatenlijst.