Steun ons en help Nederland vooruit

Afdelingsvergadering 11 december 2014 te Grathem

IMG_1678Op 11 december kwam D66-Leudal bijeen in de vergaderlocatie ‘Op Kapittelsbos’ te Grathem. We werden ontvangen met koffie, thee, koekjes en nog anders lekkers.

 

 

 

 

IMG_1678Frits van IJsseldijk zit de vergadering voor (de voorzitter had een schorre stem vanwege een kou; en was daarom wat stiller dan gebruikelijk). Sedert augustus heeft de afdeling er drie leden bijgekregen. De drie nieuwe leden zijn aanwezig en doen actief mee aan de discussie.
Het oprichten van politieke werkgroepen kreeg de steun van de leden en de eerste werkgroep werd opgericht. Maar liefst acht leden willen meedoen. Politieke werkgroepen gaan zich verdiepen in lokale thema’s, die op middellange termijn actueel zullen worden.

 

 

IMG_1685Wilma van Dommelen (Horn) heeft zich beschikbaar gesteld voor een verkiesbare plaats op de D66-lijst voor de provinciale statenverkiezingen. Door de regionale adviescommissie is zij op plaats 3 gezet. Wilma maakt van de gelegenheid gebruik om haar kandidatuur toe te lichten.
Er worden ook vast plannen voor de campagne voor de statenverkiezingen gemaakt om de kandidatuur van Wilma te steunen.

 

 

 

IMG_1681Aan de hand van zes stellingen werd er gediscussieerd over de opstelling van D66 in de gemeenteraad van Leudal. De leden van de afdeling hebben veel waardering voor wat de jonge fractie nu al heeft bereikt.
Maar er zijn ook enkele tips gegeven, hoe D66-Leudal zich nog beter kan profileren.
De volgende ledenvergadering zal worden gepland in maart of april. Zie de agenda op deze site.
Belangstellenden zijn welkom.

Laatst gewijzigd op 11 september 2018