GROEN, LEEFBAARHEID EN IEDEREEN DOET MEE

In 2014 deed D66 Leudal voor de eerste keer mee aan de verkiezingen en kregen we van u twee zetels. Daarvan hebben we gebruik gemaakt. Zo hebben we gestreden onder meer voor het behoud van een goede bibliotheek, een glazen kademuur in Neer, laadpunten voor elektrische auto’s en hebben we voorkomen dat muziekverenigingen meer subsidie ontvingen dan andere verenigingen. D66 Leudal wil vooruit. Ook na 21 maart 2018. Wij blijven werken aan GROEN, LEEFBAARHEID EN IEDEREEN DOET MEE. Voor nu, maar ook voor onze kinderen en kleinkinderen. DAT WILT U TOCH OOK?

Link naar alle standpunten

De kandidaten van D66

Wij zijn er trots op dat D66 Leudal met een zeer gevarieerde lijst van 17 personen de gemeenteraadsverkiezingen in gaat. De kandidatenlijst is een afspiegeling van de samenleving in onze gemeente door de variatie in bijvoorbeeld vrouw man verhouding, achtergrond, leeftijd, kennis en ervaring. D66 Leudal is er van overtuigd met haar lijst de inwoners de kans te bieden te kunnen stemmen voor echte verandering in hun gemeente.

  Robert Martens

  #1
  • 56 jaar
  • Haelen

  Zet zich in voor:

  Geboren in Oostrum bij Venray. Getrouwd met Petra en ik heb een zoon Bas en een dochter Sonja. Sinds 1992 woon ik in Haelen.

  Na de middelbare school heb ik de HEAO gevolgd in Eindhoven. Daarna de studie Nederlands recht afgerond in Tilburg in 1988. Sindsdien werk ik als jurist met specialisatie arbeidsrecht en letselschade. Ook heb ik een aantal leidinggevende functies vervuld.

  Lees meer

  Verkiezingsprogramma D66-Leudal

  2018-2022
  Lees het programma