Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 11 december 2019

Verbinder Schors van D66 doorbreekt impasse school Leudal-West

Raadslid Iris Schors van D66 Leudal heeft na intensief overleg met alle betrokkenen de impasse doorbroken over de plek van de nieuwe fusieschool in Leudal-West. De raad ging akkoord met haar initiatief om op zoek te gaan naar een neutrale plek voor een brede basisschool voor Haler, Neeritter, Ittervoort en Hunsel. Eerdere voorstellen om te bouwen in Hunsel of Ittervoort stuitten op verzet van ouders en kenden alleen maar verliezers met verharde standpunten. D66 Leudal doet zijn naam als verbinder met deze actie van Iris eer aan.

Thema

Goed onderwijs

D66 is de onderwijspartij. Goed onderwijs is voor ons erg belangrijk. Vind jij dat ook? We hebben veel ideeën over ons onderwijs. We willen meer techniek onderwijs, modern landbouw onderwijs, goede en toegankelijke basisscholen met peuteronderwijs en kinderopvang. We willen de onderwijsorganisaties helpen o.a. door te zorgen voor prima schoolgebouwen.

Lees meer