Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 mei 2018

Dirk Voermans nieuwe fractievoorzitter D66 Leudal

Robert Martens zal namens D66 Leudal plaatsnemen in het college van Leudal. De vrijgekomen plek wordt ingevuld door de nummer drie van de lijst Dirk Voermans uit Roggel. Daarnaast zal Dirk Voermans de komende regeerperiode fungeren als fractievoorzitter van D66 Leudal.

Voorzitter Jort Raemakers is trots op de behaalde resultaten na de grote verkiezingswinst eerder dit jaar. Onze partij groeit nog steeds iedere dag, het is mooi om te zien dat we nu, na vier jaar oppositie voeren de verantwoordelijkheid nemen in het gemeentebestuur van Leudal, aldus Raemakers.

Wij wensen Dirk Voermans veel succes in de gemeenteraad en het daarbij horende fractievoorzitterschap. Ook feliciteren wij Robert Martens met zijn benoeming tot wethouder van de gemeente Leudal.