Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 10 augustus 2014

D66 stelt vragen aan College over afwijzing subsidie ANBO

De D66-fractievoozitter Rens Raemakers heeft op 10 augustus 2014 vragen gesteld aan het College over het afwijzen van een subsidieaanvraag van de Algemene Nederlandse Ouderenbond ANBO. Volgens de ANBO heeft de ANBO in tegenstelling tot eerdere toezeggingen geen gelegenheid gekregen om het bezwaarschrift tegen deze geweigerde  subsidieaanvraag toe te lichten voor de commissie die deze bezwaarschriften  behandelt. Ook stelt de ANBO dat de gemeente bij het behandelen van de aanvraag en het bezwaar meerdere andere fouten heeft gemaakt.
D66 pleit ervoor dat de ANBO alsnog de kans krijgt om de aanvraag mondeling toe te lichten. Als de informatie van de ANBO klopt, en het College procedurele fouten heeft gemaakt, pleit D66 voor heroverweging van het besluit.
Lees hier de vragen: Vragen D66 betreffende geweigerde subsidieaanvraag ANBO